Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21. October 2008   #18
teknotim
er

teknotim is on a distinguished road

öncelikle herkeze hayırlı işler arkdaşlar benim başımda bu hyj008 belasıyla dertte ben burada tavsiye edilen herşeyi denedim paylaşım yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim ama hiç bir faydası olmadı.
şimdi arkadaşlar ben küçük bir ilçede yapıyorum bu işi ve burada 8 tane internet kafe var ve bu sorunu sadece iki kafe yaşıyor diğer kafelerde bi sorun yok,ben şöyle düşünüyorum bence bu virüsün saldırısını modem üzerinden yapıyor yani bilgisayar üzerinden değil ama ben burada yazılanların içinde hiç benim tavsiye edeceğimi yazan olmamış ama şuda var bende denemedim deneyecem çünkü enson çare bu kaldı ama eminim bukez bu dertten kurtulacağız.çünkü trojenler belli ip ve proğram üzerinden saldırı yaparlar burada herkez flash playere bulmuş suçu ozaman o flash player i hiç kurmayalım,bilgisayarla önce sp2 ile yavaş format atalım tüm verileri silsin daha sonra kurduğumuz bilgisayara arkasından sp3 ü kuralım bilgisayarlara internet bağlantısını vermeyelim (BELKİ BU İŞ GÜNLERİMİZİ ALACAK AMA BAŞKA ÇARE YOK GİBİ FORMAT ATTIĞIMIZI İNTERNETE BAĞLAMAYALIM YENİ ABONELİK VE DİĞER MAKİNALARA BÖYLE FORMAT ATMADAN İNTERNETE SAKIN BAĞLAMAYIN BİLGİSAYARI) ve telefon hattını gidip postahaneden kapattırıp yeni hat üzerinden başka birinin adına yada kendi adımıza hat alalım modemi değiştirelim ve yeni bir başlangıçla bu işi deneyelim bu işin bence tek kurtuluş yolu budur.ÇÜNKÜ BU SORUNUN BURADA İKİ KAFE YAŞIYOR DİĞER KAFELERDE BU SORUNUN S'si YOK. herkeze allah sabırlar ve hayırlı kazançlar versin,hayırlı işler.
teknotim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla