|
|
#11 | |
|
Yasaklı
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 603
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Binbaşı
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 926
![]() |
Alıntı:
Ana makinende Akınsofta gir. ÜST tarafta TIB var onun içinde Kullanıcı Tanımlı Kara listeye verdiğim sayfaları ekleyebilirsiniz.
__________________
Ay Işığında Güneşleniyorum..!! |
||
|
|
|
|
|
#13 | |
|
er
Üyelik tarihi: Aug 2008
Bulunduğu yer: Sakarya
Mesajlar: 3
![]() |
Arkadaşlar ben www.yenimakale.com un sahibiyim. Bu listede Yeni Makale'nin neden yer aldığını öğrenebilir miyim? Ayrıca bu listeleri nereden alıyorsunuz?
Saygılarımla. Yeni Makale Yönetimi Adına Hasan Günal |
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
albay
Üyelik tarihi: Mar 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,652
![]() |
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#15 | |
|
er
Üyelik tarihi: Aug 2008
Bulunduğu yer: Sakarya
Mesajlar: 3
![]() |
tamam arkadaşım zararsız site onu bende biliyorum
zararlı bir site olsa buraya cevap yazmazdım zaten. Yalnız benim anlamadığım nokta sanki bu siteler bir kaynaktan alınıyor ve buraya yapıştırılıyor gibi. Nedir yani sitemizin içeriğinde zararlı bir şey mi var? Bu listeleri kim tutuyor ve bizi bu listede niye göstermişler. Topu topu 50 site var, bilmem ne porno sitesiyle aynı listedeyiz. Durum dikkatimi çekti. Konuyu anlamaya çalışıyorum. Bir açıklama yapabilirseniz sevinirim.Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
albay
Üyelik tarihi: Mar 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,652
![]() |
Arkadaş hangi programdan almış listeyi bilmiyorum ama sitenizde bulunan bannerlardan huylanmış ve bu yüzden listeye eklenmiş olabilir. Sonuçta o listede istanbul üniversitesi, sabah falan da var. Ha bu arada filtreleme programlarının mantığını daha kimse çözemedi; programı yazan da, programı yazdıran TİB'de... :-)
__________________
Sırma renginde pislik dünyanın süsü püsü Bende en aziz eşya annemin başörtüsü Necip Fazıl Kısakürek |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
er
Üyelik tarihi: Aug 2008
Bulunduğu yer: Sakarya
Mesajlar: 3
![]() |
Sitede banner yok ki
![]() Neyse, teşekkürler açıklamalarınız için. Filtreleme programı olduğunu anladım. Yalnız yanlış bir filtreleme onu da belirteyim. Yeni Makale sitesinde hiçbir zararlı uygulama yok. Teşekkürler açıklamalarınız için. |
|
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
Yüzbaşı
Üyelik tarihi: Mar 2006
Bulunduğu yer: Malatya
Mesajlar: 656
![]() |
Alıntı:
pratikliği ve filtresi çok süper.Keşke buda tib den onay alsa.
|
||
|
|
|
|
|
#19 | |
|
er
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 1
![]() |
ellerinize sağlık...
|
|
|
|
|








pratikliği ve filtresi çok süper.Keşke buda tib den onay alsa.
Normal
